Selecteer een pagina

De website is live!

04 november 2022

We zijn live!

Zoals je vast hebt gezien ging deze week de website live. Wat een mijlpaal! Maar wel een spannende mijlpaal. Want op de site staan de eerste foto’s die ook gebruikt zijn voor het boek. En stukjes tekst, ook uit het boek. De website geeft echt goed voorproefje op Haar Verhaal als je het mij vraagt. Dus als die live is, kun je ook de eerste reacties verwachten. En of die er kwamen!  

 

Overspoeld met liefde 

Wat hebben we veel leuke reacties gekregen. ‘Wat een vette site’, ‘de stukjes tekst zijn zo mooi, ik ben benieuwd naar het boek’ & ‘de website is helemaal Maud! Ik hoor je de teksten gewoon zeggen’. Ahhhh. Ik was er regelmatig wel even stil van, hoor. Want ik ben totaal niet onzeker aangelegd. Maar dit voelde ik toch wel in mijn buik. Want: ‘Staan mensen wel te wachten op dit boek?’ En ‘Wat gaan lotgenoten ervan vinden?’ Ik hoop echt dat mensen die ook ziek zijn, of hun naasten, herkenning kunnen vinden in het boek. Of dat ik ze in ieder geval een beetje kan inspireren. Iedereen ervaart kanker en eten met kanker natuurlijk totaal anders. Dus of het boek ook daadwerkelijk herkenning veroorzaakt vind ik spannend. 

 

Werken in het ziekenhuis 

Wellicht was het het feit dat ik weer was opgenomen in het ziekenhuis wat maakte dat ik de launch van de website extra spannend vond. Als ik niet fit ben, kan ik maar weinig hebben. Maar ik werd echt overspoeld met liefde. En dat kon ik wel even gebruiken. Want de kanker (of de medicatie, i don’t know) heeft ervoor gezorgd dat mijn emoties over het algemeen afgevlakt zijn. En dan is het zó lekker om af en toe even héél veel te voelen. En die stroom aan lieve reacties zorgde daarvoor. Zo lekker!  

 

Thuis de puntjes op de i zetten 

Inmiddels ben ik weer thuis en heb ik weer heerlijk in mijn eigen bedje geslapen. De reis van het ziekenhuis in Maastricht naar Valkenburg voelde als een wereldreis. Mijn lichaam is weer even volledig om zeep geholpen. En het vele liggen leidt nu tot gigantische pijn in mijn hele lichaam. Ik moet er maar even aan toe proberen te geven. Ben ik blij dat ik lekkere afleiding heb deze week. Want het boek is nu écht bijna klaar voor de drukker. De laatste loodjes. Ik denk dat ik er nog even dubbel zo hard van ga genieten. Want dit ga ik vast missen als ik die longontsteking over een tijdje ook weer vergeten ben…  

Binnenkort is het mogelijk om Haar Verhaal te pre-orderen voor 16,95. En bestel je twee boeken, dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wil jij graag als eerste weten wanneer het boek naar de drukker gaat en jij dus Haar Verhaal alvast kunt bestellen? Vul het formulier hieronder dan in. We will keep you posted!


Het invullen van dit formulier is vrijblijvend! Je bent niet verplicht tot aankoop.
    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegDoorgaan met winkelen