Selecteer een pagina

Happy tears

11 december 2022

Zo zien happy tears eruit! Tranen van opluchting, trots en intense blijdschap. Opluchting omdat ik een perfectionist ben. Als ik iets doe ga ik er voor de volle 100% voor. Zo ook met Haar Verhaal. Iedere zin heb ik zelf geschreven en over iedere foto en bladzijde heb ik nagedacht. Uitgewerkt in een Word-bestandje zodat de vormgever mijn ideeën kon uitwerken. Ik had hele strakke deadlines. Maar alles is gegaan zoals ik hoopte. Nu is het boek er en voel ik opluchting.

 

Trots omdat het niet ‘mijn’ boek is, maar ‘ons’ boek. In mijn eentje had ik dat namelijk niet voor elkaar gekregen. Een boek schrijven is één, maar het uitbrengen en een webshop (laten) maken en runnen is toch echt een ander verhaal. In Haar Verhaal lees je mijn ervaring en mening. Mijn verhaal. Maar zeker ook ‘ons’ verhaal. Ik doe dit gelukkig niet alleen en dat is precies hoe ik mijn ziekte ook ervaar. Ík ben ziek maar strijden doen we samen. Ik mag in mijn handjes knijpen met zo’n lieve achterban. Écht!

 

En blijdschap omdat het boek al mijn verwachtingen en dromen heeft overtroffen. Ik ben blij met de foto’s, de opmaak, de look en het papier. Dit is zo’n dikke vink op mijn bucketlist! En nu is het aan de lezer. Mijn grootste hoop is dat ik iemand kan inspireren, opvrolijken of een inzicht kan geven. De allereerste boeken zijn al bezorgd en ik heb al wat eerste reacties mogen ontvangen. Die zijn zó lief en positief!

 

Ik kijk uit naar morgen! Ik verheug me op de eerste reactie van lieve vrienden en bekenden. Je bent van harte welkom om het boek te kopen kopen (of te laten signeren). Maandag – 12 dec van 19u tot 21u – De Michiel, Th Dorrenplein Valkenburg.

    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegDoorgaan met winkelen