Selecteer een pagina

Huisje boompje beestje

21 november 2022

Huisje boompje beestje. Kevin en ik namen dat wel heel letterlijk. Want ongeveer 3 jaar geleden kochten wij ons huisje in het Limburgse Valkenburg. Ik kreeg ook met kanker een hypotheek. Dat was een paar jaar geleden niet mogelijk geweest, maar het is ons gelukt. En in de voortuin van dat huisje staat een boompje. Het is november en dus de hoogste tijd om die tuin winterklaar te maken. Gewapend met een bladblazer, een snoeischaar en met een koude kop koffie op de vensterbank gingen we aan de slag. Onder het toeziend oog van ons beestje. Hondje Google als opzichter op de oprit. 

 

Moe van deze inspanning plof ik op de bank. Ik kijk naar buiten en staar naar het bord in de tuin van de overburen. Over de woorden ’te koop’ plakt een ‘verkocht’ sticker. En dan maakt mijn hart weer een sprongetje. Want niemand minder dan mijn zusje Ankie en haar vriend Sander worden onze overburen. Ik fantaseer nu al over hoe leuk dat gaat zijn. Als we willen kunnen Ankie en ik zelfs naar elkaar zwaaien voor het slapen gaan. Ohhh, it brings back memories! 

 

Naast al die leuke fantasieën overvalt me ook een gevoel van rust. Want Ankie en Sander kunnen binnen 10 seconden bij me zijn als dat, om welke reden dan ook, nodig is. Als ik te ziek ben om zelf te koken. Om ons hondje Google uit te laten als mij dat even niet lukt. Of gewoon om even samen te zijn. Want helaas heb ik dat handje hulp steeds vaker nodig. Maar met Ankie en Sander aan de overkant en mijn ouders één straat verderop komt dat, zoals altijd, helemaal goed. 

 

Benieuwd naar de bijzondere band tussen mij en mijn zusje? In mijn boek hebben we een openhartig gesprek. Wil jij weten wanneer je het boek kunt bestellen? Vul dan het formulier hieronder in. We will keep you posted! 

 


Het invullen van dit formulier is vrijblijvend! Je bent niet verplicht tot aankoop.
    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegDoorgaan met winkelen