Selecteer een pagina

Ik ben weer begonnen met chemo én met armbandjes knutselen❤️

14 september 2023

Om mijn chemotherapie een beetje door te komen ben ik aan het knutselen geslagen (jaaaa, alweer, haha)🤸🏻‍♀️💫

Hierbij bied ik tegen kleine prijsjes vrolijke armbandjes aan. De gouden kralen in sommige armbandjes zijn van RVS. Stuur me gerust een berichtje, ik maak met plezier ook armbandjes of setjes op aanvraag🌻🌸🌺🌷🌼 Om een beetje uit de onkosten te komen verkoop ik ze hier. Want bovendien, wat moet ik zelf met ál die armbandjes!? Iemand anders ook blij maken dacht ik zo! Ik heb nog zat leuke ideeën, dus ik zal de regelmatig wat aanvullen ook!

Interesse? Stuur me een berichtje met letter (A-G) en nummer van het armbandje. Dan maak ik het met plezier voor je in orde. Ophalen, in de buurt even afgeven of versturen: ook allemaal mogelijk. Komen we wel uit! ✌🏼

🔈En mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn gezondheid: Ik heb gister weer controle gehad. De bloedwaardes waren goed genoeg voor weer een chemokuur. Maar we hebben wel een stevig gesprek gevoerd (met rots in de branding Karin Rouvroije naast me❤️) We gaan, o.a. met aanvullende medicatie, proberen de bijwerkingen beter onder controle te krijgen. Details zal ik jullie besparen, maar ik heb de kuur van 3 weken geleden écht als intens zwaar ervaren. Ronduit verschrikkelijk eigenlijk!

Knokken moet ik uiteindelijk zelf. Hulp in praktische dingen krijg ik van het liefste leger om me heen🫶🏼 En door de vele lieve berichtjes, kaarten en kaarjes, cadeautjes, boodschappen, maaltijden voor mn deur en steun op nog zo veel manieren. Het heeft me helpen knokken. Me er doorheen gesleurd. En daarvoor zijn we jullie heel heel heel erg dankbaar!! Mag ook wel eens even van de daken geschreeuwd worden📣

Ik heb vorige week zelfs spontaan kunnen genieten met pap, mam en Google en tussen het werken door van Kevin van een midweekje vakantie om de hoek bij Center Parcs Terhills. Die stond hoog op mijn bucketlist. Geluk zit in de kleinste dingen. Vooral als je zó ziek bent dat je die allerkleinste dingen niet meer kunt. Het samen zijn heeft ons goed gedaan. Al was het een hele rustige vakantie met veel aanpassingen en zorgen, de herinneringen zijn voor ons zo groot🙏🏼 Daar kunnen we weer op teren🥰

En na die 2e kuur van gister ga ik het weer over me heen laten komen. Ik ga bikkelen! Ennnn armbandjes maken tussendoor zodra ik zin, puf en energie heb dus! 😉🧡 maak me los, maak me los! Krijg ik die tijd om én maak jij de blits met wat vrolijkheid om je pols!

    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegDoorgaan met winkelen