Selecteer een pagina

Ik ga crowdfunden voor een nieuw haarwerk! Ik zet alle schaamte opzij!

08 april 2024

Sinds vorige week heb ik een hele grote wens… nu heb ik nog wel héél veel wensen. Maar deze is heel concreet. Ik heb namelijk een FANTASTISCH haarwerk mogen passen. Geen gehele pruik, want die kan ik nu ook niet op, daar heb ik teveel haar voor, jejj. Maar het gaat om een kleiner haarwerk dat ik met klipjes bovenop mijn haar kan klikken. Dan kan het weinige haar dat ik nog heb, lekker doorgroeien onder dat prachtige haarwerk.

 

Goede bekenden weten dat we momenteel ook bezig zijn met een laatste grote verbouwing: ons huis levensloop bestendig maken. Nog eventjes en dan hebben we de mogelijkheid om beneden te slapen, douchen en leven zodra dat nodig is. Máár dat stellen we natuurlijk gewoon nog even uit! Die verbouwing kost loeiveel geld. Wat we er dolgraag voor over hebben hoor.

 

Maar nu komtie: dat maakt wel dat ik een crowdfunding heb aangemaakt voor dat fantastische haarwerk waar ik het net over had. Lang getwijfeld, want ik gééf liever dan dat ik vraag of krijg. Maar ik ga die gevoelens toch aan de kant proberen te zetten. Ik weet namelijk van eerdere héle lieve aanbiedingen die ons zijn overkomen dat mensen graag geven. Van hele grote aanbiedingen tot ‘kleine’ bedragen van een paar euro. Mensen vinden geven fijn. Mensen helpen graag wensen uit doen komen. Mensen  delen graag, dat is wat ik heb geleerd. Vandaar dat ik tóch die vervelende gevoelens aan de kant zet en deze crowdfunding met jullie deel. Want geloof me, de haarwerken die ik heb mogen passen deden me stralen. Ik voelde geluk in iedere vezel van mijn lichaam. Ik kon in de spiegel kijken zonder een traantje te laten. En dat is even geleden wil ik jullie wel verklappen. Ik had ze liefst niet afgezet, maar helaas. Het haarwerk zal uiteraard eerst betaald moeten worden.

 

Het haarwerk waar ik op gevallen ben is een haarwerk van Europees haar dat nog nooit eerder geverfd of bewerkt is. Écht de hoogste kwaliteit in haarwerkenland. Zo’n haarwerk is toekomstproof en gaat echt jaren mee. Zolang ik een beetje haar heb wat graag wil groeien is dit haarwerk voor mij dus dé uitkomst. En de toekomst… die is niet te voorzien. Als ik noodgedwongen over moet op andere chemo en medicatie die er weer voor zorgt dat ál mijn haar zal uitvallen ligt mijn pruik klaar. Wie wat bewaard, heeft wat:)

 

Wil jij me helpen stralen? Wil jij me deze zomer een dansje zien doen mét dat mooie haarwerk? Via de link die ik zal invoegen kun jij (eventueel anoniem) al vanaf €1 doneren. Aan iedereen die mij helpt: BIG, BIG THANKS!!

 

Klik hier om te doneren! 

    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegDoorgaan met winkelen