Selecteer een pagina

Mijn nieuwe elektrische vriendin

28 november 2022

Mijn ziekte weerhoudt me er zeker niet van dat Kevin en ik elk moment (en elk spaarpotje) maar al te graag aangrijpen om op vakantie te gaan. Wat hebben wij al toffe plekken gezien! Bali, Curaçao, Frankrijk, Zeeland, Florence, Oostenrijk, Tenerife, Valencia en Rhodos. Ons lijstje is al ongelofelijk lang, en daarvoor ben ik zó dankbaar. Want dit lijstje hierboven is maar een greep uit onze tripjes samen. Want ondanks dat reizen steeds zwaarder wordt, laden wij helemaal op als we even van thuis weg kunnen. Het is heel erg fijn thuis, begrijp me niet verkeerd. Maar ik ben zó vaak zó ziek dat de drang groot is om daarvan te vluchten. Tijdelijk. In de vorm van (kleine) dagtripjes, weekendjes of vakanties. Al is het om eens in een ander bed proberen te slapen, een ander plafond te zien, een andere wc onder te kakken of kotsen en een hotelontbijt, liefst op bed. I love it!

 

Ik vierde in oktober mijn 31e verjaardag toen de bel ging. Mijn inklapbare scootmobiel werd bezorgd. Mede mogelijk gemaakt door de WMO. Goede timing, want 10 dagen erna stond een vakantie naar het Griekse Rhodos gepland. Momenteel heb ik nog een kleine haat-liefde verhouding met mijn elektrische vriendin. Want ik ben fucking 31 en ik WIL geen scootmobiel. Ik wil hand in hand lopen met Kevin. Maar het is echt vooral Kevin die mij aanspoort wat meer liefde voor mijn elektrische vriendin te gaan ontwikkelen. Mentaal is het momenteel nog een gevecht. Maar geef me even, want wij komen er wel samen. Die scootmobiel gaat mij helpen om onder andere nog meer fantastische reizen te gaan maken.

 

Het was een paar maanden geleden in de Efteling dat ik voor het eerst op een scootmobiel stapte. Op dag 1 liep ik werkelijk alle energie uit mijn lichaam. Daar in de Efteling spotte ik vrijwel direct dat er genoeg mensen in een (gehuurde Efteling) scootmobiel rondreden. Voor dag 2 reserveerde ik er ook een. Het was dat of afhaken, want ik was werkelijk gesloopt. Die eerste ervaring was goed. Daardoor heb ik doorgezet. En daardoor heb ik nu mijn eigen inklapbare, soort van ‘hippe’ variant.

 

Terwijl Kevin en ik het daarover hebben tijdens onze laatste vakantie op Rhodos in een prachtige strandtent vaart er een fantastisch cruiseschip de haven van Rhodos uit. We staarde het schip na en droomde hardop over hoe dat zou zijn. Mijn elektrische vriendin, Kevin en ik samen on tour op zo’n fantastisch cruiseschip. OMG JA, die vink op mijn bucketlist gaan we samen zetten! To be continued. Want 13 december gaan we eerst terug naar ons óh zo geliefde Curaçao. ZIN IN!

 

    0
    Jouw winkelmandje
    Jouw mandje is leegDoorgaan met winkelen